Langt å Gå Lyrics

Where did you go. Så kom og gå sammen med meg.

Pin Pa Lyrics

Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål.

Langt å gå lyrics. Det er dem man trenger når dassen brenner. Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg ååå det er langt å gå og. Yeah for mine beste menn er mine bestevenner.

Lo lo lo long way to go. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Langt igjen å gå lyrics.

Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål. Det kanke gå galt bare man har trua på at det går bra men så hender det at for selv de beste menneskenene at det som før var lett og spennendene har plutselig blitt et skrekk og skremmendene det er da man trenger sine beste vennenene ååå det er langt å gå og hvem vet om vi kommer i mål. Du tror det ikke kan skje ja ja ja at livet blir snudd opp ned ah ah ah men når du minst venter det yeah yeah yeah skjer det som ikke skal skje ah ah ah.

Løp løp løp og du må vise hva du har har har om du har hva det tar ar ar om du ikke flykter og ikke svikter men tenner lykten og trosser frykten ååå det er langt å gå og hvem vet om vi kommer i mål. Lo lo lo long way to go. For det er langt igjen å gå jeg tar beina fatt jeg kan gå i mange år veien virker bratt jeg har langt igjen å gå men tilslutt vil du forstå langt.

Langt å gå lyrics. Så klapp i henda klapp i henda. ååå det er langt å gå og hvem vet om vi kommer i mål.

I gotta find you again. Det kanke gå galt bare man har trua på at det går bra men så hender det at for selv de beste menneskenene at det som før var lett og spennendene har plutselig blitt et skrekk og skremmendene det er da man trenger sine beste vennenene ååå det er langt å gå og hvem vet om vi kommer i mål. Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg.

Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål. As long as i know what i get. It does not matter that there is a long way to go.

Syng sammen med meg på min sang hvis din vei. I have a long way to go.

Lana Del Rey Quote Ride Lana Del Rey Lyrics Lana Del Rey Quotes Lana Del Rey Ride

25 Best Quotes From Song Lyrics About Being In Love Best Song Lyrics Song Quotes Song Lyric Quotes

Pin Pa Poems Poetry

Song Lyrics Art Nick Cave Poster Song Template Edit Etsy Song Lyrics Art Inspirational Printables Song Lyric Print

Pin Pa Kloke Ord

Klovner I Kamp Langt A Ga Lyrics Genius Lyrics

Pin Pa Life Love

Free Printable Lyrics For Away In A Manger Download Them At Https Christmasowl Com Download Christmas Carols Lyrics Christmas Lyrics Christmas Carols Songs

Pin On Dikt

Song Lyrics With Guitar Chords For The Rose Bette Midler Guitarsongs Guitar Chords Guitar Chords For Songs Guitar Chords And Lyrics

Pin On Dikt

Morning Has Broken Jpg Image Great Song Lyrics Morning Songs Songs

Julesanger Google Sok Barneboker Sanger Barneaktiviteter

Lyrics To Live By Lyrics To Live By Favorite Lyrics Lyrics

Vackra Sankta Lucia Dikter Och Verser Och Nagra Adventsdikter Advent Dikter Advent Verser Sankta Lucia Lyrics Sankta Lucia Tex Dikter Sankta Lucia Verser

The Addams Family Ukulele Songs Addams Family Ukulele

Klovner I Kamp Langt A Ga Lyrics Fortnite Music Video Youtube

Just Now I Got To Listen To Your Laugh And You Told Me That You Missed Me Last Night From Elegi By Lars Winnerback Words Quotes Words Cool Words

Klovner I Kamp Langt A Ga Lyrics Youtube


LihatTutupKomentar