Kunsten å Høre Hjerteslag

Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra burma og første bok i en trilogi. Tin win er en vellykket advokat i new york.

Kunsten A Hore Hjerteslag Boker Kunst Film

Ikke bare den fysiske men også den menneskelige.

Kunsten å høre hjerteslag. Det gjorde et dypt inntrykk. Eventyret om kunsten å høre hjerteslag startet en glødende ettermiddag våren 1995 et sted i sørøst asia da tyske jan philipp sendker kom til burma for første gang. Tin win er en vellykket advokat i new york og når han en dag bare forsvinner uten å etterlate seg spor sitter familien igjen med en rekke ubesvarte spørsmål.

Forfatteren skriker ikke til leseren og pøser på med dramatiske effekter for å trekke denne inn i fortellingen og det er nettopp fraværet av disse tingene som gjør at fortellingen blir så uimotståelig for meg. Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra burma og første bok i en trilogi. Han møtte en vennlighet verdighet høflighet åpenhet nysgjerrighet han ikke hadde møtt tidligere.

Tin win er en vellykket advokat i new york. En dag like etter datteren julia fått sin juridiske embetseksamen forsvinner han uten et ord. Tin win er en vellykket advokat i new york og når han en dag bare forsvinner uten å etterlate seg spor sitter familien igjen med en rekke ubesvarte spørsmål.

De finner ham ikke men fire år senere dukker det opp et kjærlighetsbrev tin win en gang skrev til en burmesisk. 174 sendes innen 1 3 virkedager fri frakt fra 299 kr for privatkunder. En vakker kjærlighetshistorie fra jan philipp sendker som har erobret verden.

Dramatikk er det mye av i romanen men den kommer naturlig og føyer seg veldig fint inn i historien. Han er opprinnelig fra burma men hans amerikanske familie kone og to barn vet nesten ingenting om hans oppvekst og bakgrunn. Han ble overveldet av varmen.

Lesere over hele verden har latt seg bevege og begeistre av den vakre kunsten å høre hjerteslag. Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra burma og første bok i en trilogi. De finner ham ikke men fire år senere dukker det opp et kjærlighetsbrev tin win en gang skrev til en burmesisk.

Denne fengslende romanen av jan philipp sendker kom i et beskjedent opplag da den ble utgitt i 2002. Kunsten å lytte til en roman. Sendker tar seg tid.

Han er opprinnelig fra burma men hans amerikanske familie kone og to barn vet nesten ingenting om hans. Kunsten å høre hjerteslag har solgt over 150 000 eksemplarer bare i norge og er første bok i det som er blitt hetende burma trilogien. Kunsten å høre hjerteslag pocket norsk 2014.

Kunsten å høre hjerteslag er en lavmælt fortelling. Romanen bærer i seg fortellingens kraft. Oppfølgeren kunsten å være den man er har bikket 75 000 solgte og tredje og siste bok kunsten å følge hjertet kommer på norsk i midten av april.

Litt etter litt spredte ryktet seg om at den var en stor leseopplevelse.

Pin Pa Boker Books

Laste Ned Noen Kjenner Mitt Navn Pdf Gratis Lawrence Hill Boker Sakprosa Navn

Fin Bok Frost Sarah Boker

Kjaerlighetsbrevet Kjaerlighetsbrev Boker Toner

Kernel 20 Feil Boker Shanghai Boker A Lese

Martheborge Jeg Kan Kontaktes Pa Martheborge Hotmail No Bokanmeldelser Boker Bra Boker

Pin Pa Boker

Stormens Soster Riley Lucinda Ark Bokhandel Kjaerlighetsbrev Soster Bokhandel

Pin Pa Books

Pin Pa 6 Andre Forfattere

Pin Pa Onskelista Mi

Pin Pa Boker Books

Thriller Og Bade Intelligent Og Morsom New York Times Boker Nye Boker

Kunsten A Hore Hjerteslag Kjaerlighetsbrev Lydboker Lese Boker

Kunsten A Hore Hjerteslag Boker Kunst Film

Leser Du Kunsten A Hore Hjerteslag Ma Du Lese Denne Ogsa Boker Forfatter

Pin Pa Books Worth Reading

Pin Pa Boker Books

Pin Pa 2020 Boker


LihatTutupKomentar