Kule Ting å Strikke

Vi har samlet sammen våre beste strikkeoppskrifter gaveidéer og enkelt pynt som både store og små kan. 10 ting du rekker å strikke i romjulen.

Oppskrift Pa Strikka Nisselue Til Jente Og Gutt Str 4 12 Ar Lua Strikkes I Merinoull Eller Annet Garn Med Strikkefas Handstrikking Heklet Panneband Strikking

Forbinder du to rette med noe mer enn tipping.

Kule ting å strikke. Alle strikkere fortjener gaver og fine ting og spesielt de som legger tid og kjærlighet i å strikke til andre. Store rundpinner rundt 8 12. Dette er enkelt å strikke men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving.

På internett finnes det uendelige mengder med oppskrifter og guider til å lage de merkeligste og kule ting. Se flere ideer om strikke strikking klær. Det er morsomt å lage et plagg som er helt unikt og akkurat slik som du vil at det skal være.

Trenger du hjelp til å sette ssammen en gave til en strikker du er glad i. Vi hjelper deg gjerne. Da har du kommet rett.

Kan du strikke er du halvveis der allerede. Kanskje du liker å pusle med å lage fine ting til jul alene eller om du skal arrangere verksted med barna kan du helt sikkert finne mye inspirasjon i vår guide her. 11 feb 2019 utforsk denne tavlen til anine dahlberg på pinterest.

Vi har gaver til mor gaver til søster og gaver til bror hos oss finner du gaver til strikkere av alle slag. Kok opp gløggen fyr opp i peisen og ta strikkepinnene fatt. Lær deg å strikke.

Kule ting cool things. Enten du skal bruke juleverkstedet til å lage julegaver eller lage ny julepynt har vi mange gode idéer til deg. Strikking kan brukes til så mangt.

Maria I Natten Kule Luer Knitting Pattern Knit Hat Handstrikking

Ingunn On Instagram Hvem Vil Vel Ikke Strikke En Toff Okergul Lue Til Kjaeresten Sin You Wanna Knit A Cool Yellow Beani Crochet Hat Knit Hat Knitting Pattern

Votter Med Noter Med Oppskrift Knit Hat Gratis Monster Strikkeklaer

Fb Img 1508836482038 Hekling Knit Hat Knitting Pattern

Pin Pa Oppskrift Hekle Strikke

Gratis Oppskrift Strikk En Spretten Hals Til Barn Strikking Strikkede Panneband Knit Hat

Er Det Kaldt I Sibir Gratis Strikkeoppskrifter Gratis Strikkeoppskrifter Strikkeoppskrift Gratis

Chunky Wool Toving Garn Strikke

Pin On Strikkerenate Instagram

Pin On Pot Holders Placemats And Coasters Patalaput Tabletit Ja Lasinalustat

Pin On Strikk

Dg355 28 Gemma Genser Gra Dale Garn Sokker Garn Strikking

Hvordan Strikke Haeler Strikke Strikking Hekling

Bilderesultater For Dobbelt Strikkede Grytekluter Strikke Grytekluter Strikking

Syv Ting Du Kan Strikke Pa En Kveld Sostrene Miljeteig

Pin On Strikkerenate Instagram

Gurimalla Retro Panneband Strikkede Panneband Heklet Panneband Strikking

Tovede Kurver Til Mange Formal Toving Hekling Strikking

Paskelue Easy Yarn Crafts Knit Headband Pattern Crochet Winter Hats


LihatTutupKomentar